Hårborttagning vaxning mänFör män utför vi hårborttagning med vaxning på ett effektivt och skonsamt sätt. Vi tar bort din oönskade hårväxt. Tänk på att innan behandlingen bör håren vara utväxta för att vaxet skall ha en chans att gripa tag och fastna i håren. Elimineringen av hårväxt efter vaxning brukar sitta i runt 6 veckor.

Hårborttagning med vaxning för män

Vaxning - Bröst eller rygg (herrar), 40 min. 475:- Boka-vaxning-bröst
Vaxning - Bröst och rygg (herrar), 70 min. 850:- Boka-vaxning-bröst-rygg
Vaxning - Axiller (armhålor), 20 min. 295:- Boka-vaxning-axiller
Vaxning - Hela armar, 30 min. 395:- Boka-Vaxning_hela-armar

Mer information om hårborttagning med vaxning

Vaxning är en mycket skonsam och effektiv hårborttagningsmetod som ger en slät och hårfri hud. Behandlingen bör upprepas med jämna mellanrum pga att det sker en återväxt inom 3-6 veckor från behandlingstillfället.

Du kommer att känna att hårväxten blir mjukare och tunnare när du gör regelbundna vaxnings-behandlingar. Om du gör en vaxning blir hårväxten också mjukare jämfört med om du t.ex. rakar bort din hårväxt med hyvel.

För att få ett så bra resultat som möjligt av vaxningen bör hårstråna vara ca 7-8 mm. Vi rekommenderar att undvika rakning mellan behandlingarna för att erhålla ett så bra resultat som möjligt när du kommer till oss på din vaxningsbehandling.


Innan vaxningEfter vaxningSmärta

Första gången du gör en vaxningsbehandling kan det kännas mer smärtsamt pga att håret sitter hårdare i hårsäcken. Efter någon behandling så blir håren tunnare och lossnar lättare vilket ger att smärtan minskar.