Brasiliansk Vaxning - Intim vaxning

brasiliansk vaxning i stockholm

Intim vaxning - Brasiliansk vaxning

Intim vaxning eller så kallad brasiliansk vaxning innebär att vi tar bort könshår genom vaxning. Vi använder oss utav ett varmvax som är speciellt framtaget just för intim brasiliansk vaxning och känslig hud.

I vår brasilianska vaxning använder vi oss av en metod som kraftigt reducerar den smärta som vissa kan uppleva under behandlingen. Tack vare att vi använder oss av Pre-Waxing Oil som appliceras på huden innan vi lägger på vaxet samt den teknik vi använder upplevs behandlingen mindre smärtsam. Oljan fungerar som en barriär mellan vaxet och huden. Det varma vaxet omsluter håren och och när vaxet rycks bort följen endast håren med och inte huden. Därför blir vaxningen skonsamare mot huden och betydligt mindre smärtsam.

Vi på Ellies Hudvårdssalong arbetar professionellt och med hög diskretion för att du som kund inte skall behöva känna dig obekväm under din brasilianska vaxning/brazilian wax. Vi behandlar dock endast kvinnor när det gäller denna typ av intima behandlingar.


Före din brasilianska vaxning

För att vi skall uppnå bästa resultat med din brasilianska vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5 mm långt. Är håret längre så löser vi detta men håret bör inte vara kortare.

När du kommer in till oss diskuterar vi först hur du vill ha din intimvaxning och om allt hår skall avlägsnas eller inte.


Under behandlingen

Brasiliansk vaxning kan av många upplevas som smärtsamt men naturligtvis är detta mycket individuellt. Vi på Ellies Hudvårdssalong försöker arbeta med vaxbehandlingen på så sätt att smärtan reduceras till ett minumum. När vi utför brasiliansk vaxning appliceras först en olja på huden som fungerar som en barriär mellan vaxet och huden, samtidigt som oljan bidrar till att vaxet omsluter håren. När man sen rycker bort vaxet följer endast håren med och inte huden. Därmed blir vaxningen skonsamare mot huden och mindre smärtsam.

Pre-waxing oil tillsammans med vårt varmvax gör att håren dras bort direkt från rötterna. Fördelarna med detta är att det uppkommer färre ingrodda hårstrån och det tar betydligt längre tid för håren att växa ut. Vårt varmvax återfuktar dessutom huden och minskar därför eventuella reaktioner efter behandlingen.

Första gången du gör en brasiliansk vaxning kan det upplevas mer smärtsamt. Detta på grund av att håren är grova och att de sitter hårt i hårsäckarna. Om du regelbundet gör en brasiliansk vaxning blir håret tunnare och de kommer inte att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det upplevs mindre smärtsamt än första gången.


Efter din brasilianska vaxning

En vanlig reaktion efter brasiliansk vaxning är en lindrig rodnad men som oftast är övergående inom 72 timmar. Om du efter behandlingen är orolig eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du bör undvika att sola, bada eller träna minst 24 timmar efter din brasilianska vaxning eller så länge du har en ev rodnad. 

Prislista - Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning, 30 min.

595:- Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning + Vaxning axiller, 40 min.

745:- Brazilian wax

Brasiliansk vaxning + Vaxning bak- eller insida lår, 40 min.

775:-

Brasiliansk vaxning + Vaxning bakdel/stuss, 50 min.

895:-

Brasiliansk vaxning + Vaxning hela ben, 60 min.

1095:- Vaxning hela ben

Brasiliansk vaxning + Vaxning lår, 50 min.

995:- Vaxning lår

Brasiliansk vaxning + Vaxning magsträng, 40 min.

695:-

Brasiliansk vaxning + Vaxning underben, 40 min.

875:- Vaxning underben
Ellies Hudvårdssalong utför brasiliansk vaxning i stockholm. Läs mer om vaxning på Allt om vaxning