DermaPen 4 - Microneedling

DermaPen är en avancerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och produktion av kollagen. DermaPen är en marknadsledande microneedliningpenna som med engångsnålar penetrerar huden med upp till 120 slag per sekund.

DermaPen skapar mikrokanaler i huden som dels hjälper till att slussa ner produkter och vitaminer på ett mer effektivt sätt. Dessutom startar kroppen en naturlig reaktion att börja reparera de skapade mikrokanalerna och det är nu som huden frigör tillväxtfaktorer och dina celler börjar producera nytt kollagen. Din hud har påbörjat en hudföryngringsprocess.

Med DermaPen kan vi hjälpa dig som har följande indikationer:
• Akneärr
• Åldrad och slapp hud
• Rynkor och fina linjer
• Upphöjda ärr
• Förstorade porer
• Hudbristningar

Vi har lång erfarenhet av behandlingar med Dermapen och vi är alla utbildade och certifierade hudterapeuter.

Kundreferenser

Blev rekommenderad denna salong av en vän och har varit en trogen kund sedan dess. De är proffsiga, tillmötesgående och service minded. Bara positivt att säga om Ellie och gänget!...
/LeenaJag har gjort 3 st olika behandlingar på Ellies Hudvårdssalong. Coolshape, Dermapen och chokladmassage. Alla tre har varit mycket proffsiga och värdefulla...
/Anne

Inför DermaPen behandlingen

När du vänder dig till oss på Ellies Hudvårdssalong kommer vi tillsammans att diskutera hur en DermaPen behandling passar just dig. Det första steget är att boka en konsultation med en av våra auktoriserade hudterapeuter. Där kan vi lägga upp en behandlingsplan som är anpassad efter dina förutsättningar och önskemål.

Under konsultation går vi igenom ditt behov och vilka effekter en DermaPen behandling kan ge. Dessutom går vi igenom vilka förväntningar du har så att vi kan göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

Boka gärna en konsultation via vår onlinebokning. Konsultationen tar ca 20 minuter och kostnaden får du tillgodoräkna dig när du bokar din behandling.

dermapen ansikte

Hur går DermaPen-behandlingen till

Vi inleder vår behandling med att noggrant rengöra huden. Sedan gör vi en kemisk peeling som anpassas efter din hud. Peelingen har en utjämnande effekt på huden samt avlägsnar döda hudceller.

När DermaPen sedan förs över huden stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas. Microkanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Detta ger även en kollagenstimulerande effekt djupt ned i huden samt säkerställer och höjer upptaget av våra professionella produkter.

Behandlingen avslutas med applicering av en lugnande och återställande ansiktsmask samt en solskydddande kräm.

Prislista - DermaPen

DermaPen - Konsultation

Konsultationen tar ca 20 minuter och kostnaden får du tillgodoräkna dig när du bokar din behandling.

300:-

Boka

Ögon, 30 min.

Anti-Aging behandling av huden runt ögonen.


995:-

Boka

Kinder, 30 min

Anti-Aging behandling eller behandling av ärr på kinder.


995:-

Boka

Ansikte, 50 min.

Anti-Aging behandling eller behandling av ärr i hela ansiktet.


1995:-

Boka

Ansikte och hals, 60 min.

Anti-Aging behandling eller behandling av ärr i ansikte och halsen.


2495:-

Boka

Ansikte, hals och dekolletage, 70 min.

Anti-Aging behandling eller behandling av ärr i ansikte, hals och dekolletage.


2995:-

Boka


Bokning av konsultation. Kostnaden för konsultation dras av vid bokning av behandling.

DermaPen

Mer Information om Dermapen

Hur fungerar det?

Dermapen penetrerar huden mellan 20 till 120 gånger per sekund med en reglerbar hastighet, och från 0,25 mm till 2 mm djup, beroende på vilket område och indikation som skall behandlas.

Vi använder sterila engångsnålar som eliminerar risken för smittspridning. De justerbara nåldjupen tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov.

Är behandlingen smärtsam?

Vid behandling med de minsta nåldjupen brukar det kännas ytterst lite. Om man går på med ett djupare nåldjup kan det kännas det något mer.

Ingen bedövning brukar behövas vid hudföryngring. Vid behandling av ärr kan man lägga på bedövningskräm en halvtimma innan.

När ser jag resultat?

Vanligtvis kommer du att se resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3 till 6 behandlingar.

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och dessutom förstärkas i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

DermaPen effektiv micro-needling för Din hud

Ärr från acne

DermaPen - Acneärr

Hudbristningar

DemaPen - Hudbristning

Hudföryngring

Hudföryngring

Hur många behandlingar rekommenderas?

I de flesta fall ser vi resultat redan efter den första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer dock först vid 3-6 behandlingar.

En allmän vägledning vad gäller antalet behandlingar:

Indikation Antal Upprepning
Lyster Vid behov 6-8 veckor
Hudföryngring 3-6 st 6-8 veckor
Hudbristningar 4-8 st 6-8 veckor
Ärr (acne, kirurgi, brännskada) 6-10 st 6 veckor

Återhämtningstiden efter behandling?

Generellt är det ingen återhämtningstid efter behandlingen, men du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 12 timmar. I vissa enskilda fall kan det ta någon dag innan huden återhämtat sig helt. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt.

Man bör undvika att använda makeup under resten av dagen samt andra aktiviteter som gör att du svettas kraftigt, tex intensiv träning eller bastubad. Undvik att tvätta huden på kvällen utan låt huden vila. Applicera gärna mer fuktgivande kräm om huden känns lite torr och irriterad.

Intressanta artiklar om DermaPen behandlingar

Tidningen Amelia testar DermaPen. Läs gärna mer Amelia testar DermaPen som dessutom visar före och efter bilder.

Tidningen Damernas Värld provar DermaPen. Läs gärna mer i Damernas Värld.