Lyx- och Chokladbehandlingar

skönhetsvård


I vår exklusiva lyxkur tar vi hand om ditt ansikte, din kropp och själ. Vi har kombinerat ihop de bästa av våra behandlingar till att ge en härlig upplevelse och avkoppling. Vi tar hand om dig och din skönhetsvård.

Detta är vår mest exklusiva hudvårdsbehandling.


Skönhetsvård - Lyxkurer

Lyxkuren, 120 min

I lyxkuren ingår en anpassad ansiktsbehandling för just din hudtyp, en härlig spapedikyr-behandling samt en vårdande behandling för dina händer.

Ansiktsbehandlingen inkluderar peeling för att avlägsna torr hud, en ansiktsmassage för bättre cirkulation samt en exklusiv ansiktsmask speciellt anpassad för din hudtyp.

En härlig spapedikyr-behandling för dina fötter som stimulerar cirkulationen och ger nytt liv åt trötta fötter.

En underbar behandling för dina händer där händerna peelas med multisyra samt får en egen inpackning.

1695:-


Skönhetsvård - Chokladbehandlingar

Chokladmassage - Hot Chocolate Massage, 60 min.

Chokladmassage ger huden och sinnet en särskild "må-bra-känsla". Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandlingen är oförglömlig. Hot chocolate massage gör att kakaons egenskaper överför en lugnande stimulans till hud och sinne.

845:-


Kombinerad chokladmassage och Lystergivande ansiktsbehandling,
1 tim 30 min

I behandlingen ingår en avkopplande helkroppsmassage med chokladolja. Därefter följer en härlig Lystergivande ansiktsbehandling.

Ansiktsbehandlingen är perfekt för dig som vill att din hud ska stråla av välmående. I behandlingen ingår rengöring, lystergivande multisyra, cirkulationsökande massage samt fuktighetsgivande mask.

En kombinationsbehandling för dig som vill få en avkopplande stund samt fräscha upp din hud.

1245:-

Onlinebokning