Pedikyr och fotvård


fotvård i stockholm

Våra Fotvårdsbehandlingar

Få mjuka och fräscha fötter med våra fotvårdsbehandlingar. Vi tar hand om din fotvård på bästa sätt oavsett om du vill ha hjälp med svullna, ömma trötta fötter eller torra och spruckna hälar har vi lösningen för Dig.

Genom att hålla en bra fotvård kommer du genast att känna dig mer välvårdad. Vi hoppas att du kommer att hitta en fotvårdsbehandling som passar dina behov. Vi finns på Rådmasgatan 84 i Stockholm.
Vår fotvård är en mycket skön behandling för trötta och ömma fötter. Hos oss får du hjälp med nageltrång, fotsvamp, hälsprickor och liktornar mm. Vi ger dig dessutom råd som gör att du kan undvika framtida besvär för dina fötter.

Vi som utför fotvård på Ellies Hudvårdssalong är välutbildade och har mångårig erfarenhet av professionell fotvård och pedikyr.

Regelbunden fotvård är både effektivt och ett behaglig sätt att undvika förhårdnader och ömma fötter. Även om du upplever att det inte förekommer några tydliga besvär kan en regelbunden fotvård förebygga framtida problem samt bidra till ett allmänt välbefinnande.

Prislista Pedikyr - Fotvård

Klassisk pedikyr, 50 min.

Vår klassika fotvårdsbehandling. I behandlingen ingår klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, filning och putsning runt nagelbanden. Vid behov behandlas även liktornar, kartnaglar samt nageltrång.

625:-


Boka Klassisk pedikyr
Frysning av vårtor, 20 min.

Vi använder oss av en frysspray som fryser ner vårtan och som gör att alla infekterade celler förstörs. Behandlingen bör upprepas 3-5 gånger. Gamla eller stora vårtor kan dock kräva fler behandlingar.

Det bör gå 2-3 veckor mellan dina behandlingar.

345:-


Boka Frysning av vårtor

Tillval till fotvårdsbehandlingar


Tillval kan endast bokas i samband med andra fotvårdsbehandlingar.

Vill du boka ett tillval till din behandling klicka på denna Kombo-boka knapp. När du kommer in i vårt bokningssystem klickar du på ytterligare en "Kombo-boka" knapp. Då kan du boka flera behandlingar på samma gång.

Boka tid


Tillval - Lackning

Vi lackar dina naglar och du får ta med dig miniflaskan med ditt nagellack.

145:-

Boka lackning av naglar
Tillval - Frysning av vårtor
195:-

Boka Behandling av vårtor
Tillval - Fotmassage

Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.

145:-

Boka fotmassage
Mer information om våra fotvårdsbehandlingar

Vi på Ellies Hudvårdssalong utför fotvård i Stockholm.