Hårborttagning med Laser i StockholmLaser Hårborttagning

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig? Vill du bli av med din oönskade hårväxt för alltid? Då är permanent hårborttagning med laser något för Dig.

Med vår Diodlaser som kombinerar laser och radiofrekvens (RF) blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen redan efter första behandlingen. Epilia Diodlaser är en lasermaskin som arbetar med laser och radiofrekvens i kombination. Detta samarbete gör det lättare att permanent eliminera oönskad hårväxt.

Tack vare radiofrekvensen kan vi arbeta med lägre laserenergi och vi kan erbjuda en säker och skonsam behandling till våra kunder. Diodlaser tillsammans med radiofrekvens ökar även chanserna att behandla ljusare hår vilket kan vara svårt med andra lasermaskiner.

Vi på Ellies Hudvårdssalong har lång erfarenhet av att ta bort oönskad hårväxt med både diodlaser och IPL. Vi tycker dock att vår diodlaser ger det bästa resultatet till våra kunder. Alla våra laserbehandlingar utförs av utbildade och certifierade hudterapeuter med bred erfarenhet inom området.


Inför laserbehandlingen

Som kund hos oss får du alltid en inledande konsultation samt ett upplägg för din behandlingsplan och ett kostnadsförslag. Konsultation är till för att ta reda på dina förutsättningar och vilka förväntningar du har så att vi kan göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

Vi börjar alltid med att gå igenom de ytor du vill behandla och hur du ska sköta din hud både före och efter behandlingen. Vid en konsultation bör håren synas så att dessa kan bedömas. Vi vill kunna se hårets färg, typ och växttäthet.

Boka gärna en konsultation via vår onlinebokning. Konsultationen tar ca 30 minuter och är kostnadsfri.

Epilia är en mångsidig utrustning som är skonsam och kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper, även solbrun hud.


Hur fungerar det?

Nedanstående bilder visar hur en hårsäck i anagena (växande) fasen reagerar på behandling med diodlaser.

  laser
Steg 1:
Behandlingsområdet rakas.

  Epilia diodlaser
Steg 2:
Den nedkylande gelén appliceras.

 
  hårborttagning
Steg 3:
Laserbehandlingen påbörjas.

  laser behandling
Steg 4:
Temperaturen stiger i hårsäcken.

 
  laser hårborttagning
Steg 5:
Det översta hudlagret kyls ned av gelén.

  diodlaser
Steg 6:
Temperaturen i hårsäcken når 70°C.

 
  oönskad hårväxt
Steg 7:
Proteinerna denaturerar dvs proteinet i hårsäckar förstörs.

  laser stockholm
Steg 8:

Den aktiva hårsäcken dör. Nytt hår kan inte bildas igen i hårsäcken.


Själva Laserbehandlingen

Behandlingen är i stort sett smärtfri tack vare inbyggt kylsystem i handenheten. Laserpulserna kan kännas som små stick men i övrigt är behandlingen skonsam och inte alls smärtsam.

För att uppnå en permanent hårborttagning brukar man behöva 4-8 laserbehandlingar. Det bör gå ca 4-8 veckor mellan behandlingarna eftersom man måste vänta tills nytt hår hunnit växa ut innan en ny laserbehandling genomförs.
Efter Laserbehandlingen

Efter behandlingen kan i vissa fall en lätt rodnad uppstå men som försvinner inom några timmar. Låt din hud vila från solning utomhus eller från solarium två veckor före och två veckor efter en laserbehandling. Undvik också intensiv träning som orsakar svettning och bastubad inom de närmaste 24 timmarna.

Mellan behandlingarna rakas eller klipps håret bort. Använd inga metoder som avlägsnar hårroten som t.ex. vaxning eller pincettplockning.


Epila Diodlaser med RF

Varför skall jag välja permanent hårborttagning med Epila Diodlaser kontra övriga IPL- eller lasermaskiner?

Epilia Diodlaser med RF är en effektiv och skonsam metod för att reducera oönskad hårväxt. Hårborttagning med diodlaser är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar (IPL). Dessutom är det den mest sålda Diodlasermaskinen i Sverige.Prislista kvinnor - Laser Hårborttagning

Inledande konsultation 30 min är kostnadsfri. Angivna priser är per behandlingstillfälle. Vi ger dig 15% i rabatt från din tredje behandling. Det vill säga du betalar ordinarie pris vid din första och andra behandling.

Priserna kan i vissa fall justeras men du har alltid 15% i rabatt från och med din 3:e Laser-behandling. Du får alltid veta ditt pris vid en inledande konsultation.

Ansikte 2100:-
Armar 1900:-
Armar, halva armar 1500:-
Axiller (armhålor) 950:-
Ben 2900:-
Ben + Bikinilinje 3900:-
Ben, underben 1900:-
Ben, (underben) + Bikinilinje 2900:-
Bikini hel 1800:-
Bikinilinje 1200:-
Bikinilinje + axiller 1950:-
Bikinilinje + hela lår 3500:-
Bikinilinje + insida lår 1700:-
Brasiliansk / Intim 1700:-
Byst, mellan 1000:-
Haka 850:-
Haka + hals 1200:-
Händer 800:-
Lår 2500:-
Lår, baksida 2000:-
Mage 1500:-
Magsträng 900:-
Nacke/Hårfäste 1000:-
Polisonger 800:-
Rygg svank 2300:-
Öron 900:-
Överläpp 800:-
Överläpp + Haka 1300:-


Bokning av kostnadsfri konsultation:

Laser Hårborttagning - Konsultation