Powerlite IPL - Hudföryngring

Före och efter en behandlingsserie med IPL

Hudföryngring pigmentfläckar


Powerlite IPL Skin Rejuvenation. Med ett hög intensivt pulserande ljus kan vi på ett mjukt och skonsamt sätt komma åt och behandla ytliga kärl och rodnad, pigmenteringar, pigmentfläckar och solskador. Behandlingen går relativt snabbt och ger ett omedelbart resultat. Huden får en jämn ton och ny lyster. Den här behandlingen ökar kollagen stimuleringen och verkar på lång sikt till en bättre hud kondition.


Prislista - IPL Hudföryngring

Inledande konsultation 30 min är kostandsfri. Angivna priser är per behandlingstillfälle.

Från och med din 3:e IPL-behandling ger vi dig 15% i rabatt på din behandling.

Det vill säga att du betalar fullt pris vid din första och andra behandling. Därefter ger vi dig 15% i rabatt på efterföljande behandlingar.

Ansiktsbehandling 2300:-
Dekolletage 1500:-
Enstaka puls vid pigmenteringar / couperoser 1-2 st 400:-
Enstaka puls 3-4 st 700:-
Enstaka puls 5-10 st 900:-
Händer 1300:-
Kinder 1500:-
Näsvingar 1400:-
Små områden 1000:-Bokning av kostnadsfri konsultation:

IPL Hudföryngring - Konsultation


Hudföryngring

Intensivt pulserande ljus sänds ner genom överhuden och energin koncentreras till de djupare delarna av dermis. Ljuset genererar värme och kring 60 grader stimulerar det cellerna i kroppen att producera mer collagen och elastin. Tester visar att metoden effektivt minskar fina linjer och ytliga blodkärl samt ger en "fräschare" och fastare hud.


Ytliga blodkärl

Ytliga blodkärl behandlas genom att hemoglobinet som finns i blodkärlen absorberar ljuset. När temperaturen når 60-65 grader koagulerar blodet som får till följd att blodkärlen kollapsar och därmed försvinner.


Pigmentfläckar

Vid behandling av pigmentfläckar absorberas ljuset av pigmentet (melaninet) och omvandlas till värmeenergi som selektivt förstör oönskat pigment. Omgivande hud skadas inte.


Vem kan behandlas och vilka områden?

Vi kan behandla alla kroppsdelar, men vanligast är ansikte, hals, nacke och händer samt andra delar som är eller blivit utsatta för uv-strålar från solen. Ju ljusare din hud är desto intensivare behandling kan utföras. De flesta personer kan behandlas och åler eller kön spelar ingen roll.

Åldersfläckar, solskadad hud, ytliga blodkärl, fina linjer, acne och rosacea är exempel på vad Powerlite klarar av.


Inledande konsultation

Som kund hos oss får du alltid en inledande konsultation samt ett upplägg som visar hur många behandlingar du sannolikt kommer att behöva och ett kostnadsförslag. Alla hudfärger och hudtillstånd kan tyvärr inte behandlas och detta kommer vi tillsammans fram till vid konsultationen.

Boka gärna en konsultation via vår onlinebokning. Konsultationen tar ca 30 minuter och är kostnadsfri.


Behandlingen

Ljuspulsen kan liknas vid en kamerablixt och brukar kännas som ett stick. Sticket följs ibland av en känsla av ökad värme i huden. Efter behandlingen kan en svag rodnad eller svullnad uppstå, vilken försvinner inom några dagar. Hur många behandlingar som krävs beror på typen av hudproblem.

I genomsnitt krävs en serie av två till fem behandlingar med ett intervall på ca tre veckor. Det kan vara nödvändigt att göra återbehandlingar efter tre till sex månader.


Att tänka på

Låt din hud vila från solning och solarium en månad före och en månad efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Det mår huden bäst av.


Om Powerlite

Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare. De kliniska undersökningar som gjorts visar också att Powerlite håller vad som utlovas.