Beauté Pacifique och Jane Iredale - Hudvårdsprodukter och Makeup för Din hudvård

Vi använder oss av hudvårdsprodukter från Beauté Pacifique för att vi tycker dessa hudprodukter motsvarar våra krav på hög kvalitet.
Jane Iredale - Mineralmakeup

Den vackraste makeupen är en sund hud.

Därför utvecklade Jane Iredale en hudvårdande mineralmakeup med en helt ny teknologi - En förlängning av hudvården. Den mikroniserade mineralmakeupen är inte bara en utveckling av traditionell makeup, den är dessutom effektiv och samtidigt hudvårdande att den rekommenderas av plastikkirurger, dermatologer och professionella makeupartister över hela världen.

Äntligen en makeup som är bra för din hud!

Beaute Pacifique

Beauté Pacifique's cosmeceuticals erbjuder optimal hudhälsa, såväl på kort som lång sikt. Produkterna ger synbara resultat redan efter några dagars behandling såväl på hudytan som i hudens kollagenlager och effekten förbättras ytterligare vid kontinuerlig behandling.

Produktsortimentet innehåller allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Bland specialprodukterna utmärker sig de ytterst potenta A-vitamin krämerna, vars verkningsmekanism är patenterad.

Med Beaute Pacifique är det nu möjligt att behandla åldrad och solskadad hud med kraftfulla produkter som saknar de biverkningar som förknippas med traditionella A-vitaminsyror.